Materialer

Boligerne er indrettet med åbne køkkener, der indgår i opholdsrum, hvor spiseplads og opholdszone glider over i hinanden. Det udnytter rummet bedst muligt, og det giver mere plads til personlig indretning. Køkkenet er udstyret med Siemens lavenergi hvidevarer: Glaskeramisk kogeplade, emfang, indbygget ovn, opvaskemaskine, samt et stort køle/fryseskab.

 

Vægge og lofter er hvidmalede og godt isolerede af hensyn til både lyd og energiforbrug og væggene er beklædt med filt. Vinduesrammer, karme og lister fremstår hvide og rengøringsvenlige. Alle glaspartier består af 3-lags vinduer.


Der er lagt hvidpigmenterede, matlakerede askeparket-gulve i værelser og opholdsrum. Det er slidstærke, smukke gulve, der er med til at understrege boligernes lyse udtryk.


Gulvene i det dejlige, store toilet/badeværelse er udført i eksklusive, matsorte klinker. En del badeværelser har vindue til gulv.


Skabe og elementer i køkken og badeværelse er i hvid højglans fra HTH. Bordplade i bad er i mørk grå granit. Badeværelserne er indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

Illustrationerne er vejledende